Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Суд призначив покарання франківцю, який побив патрульного поліцейського

Суд призначив покарання франківцю, який побив патрульного поліцейського

26.03.2017, 14:00

Сутичка трапилася восени минулого року. Тоді засуджений вдарив кулаком в голову патрульного поліцейського, не визнаючи свого правопорушення.

Так, у жовтні до патрульних звернувся громадянин зі скаргою на чоловіка, який після словесного конфлікту пошкодив його автомобіль біля ТЦ "Велмарт" по вул. Євгена Коновальця — пише 0342.ua з посиланням на Курс.

Патрульний пред'явив дебоширу своє службове посвідчення та зробив зауваження. Той у відповідь вдарив поліцейського кулаком в обличчя та втік. Надалі працівники патрульної поліції його затримали.

Відповідно до висновку судово-медичної експертизи патрульний внаслідок удару отримав закриту черепно-мозкову травму зі струсом головного мозку.

У суді обвинувачений свою вину визнав повністю. А потерпілий  пояснив, що претензій до обвинуваченого не має, просив призначити обвинуваченому покарання на розгляд суду.

На днях Івано-Франківський міський суд визнав його винним у злочині, передбаченому ст. 345 ч. 2 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків), та призначив покарання у виді одного року виправних робіт з відрахуванням в дохід держави 15% від заробітку щомісячно.

Обвинувачений вже був раніше засуджений за хуліганство.

Читайте також: Коломиянка відсудила в лікарні 113 тисяч гривень компенсації за смерть своєї доньки

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
177