Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → В результаті двох ДТП на Тернопільщині травмовані люди потрапили до лікарень

В результаті двох ДТП на Тернопільщині травмовані люди потрапили до лікарень

22.03.2017, 20:00
В травматологічне відділення Підволочиської лікарні з закритою черепно-мозковою травмою, струсом, закритою травмою грудної клітки та закритим переломом лівої ключиці потрапила шістнадцятирічна жителька Хмельниччини. Травми дівчина отримала в результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася 21 березня.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що потерпілу близько 16:20 збив автомобіль марки "Renault Scenic". За попередньою інформацією, водій авто рухався вулицею Д. Галицького в селищі Підволочиськ, коли на проїжджу частину вийшла дівчина. Вона почала переходити дорогу за межами пішохідного переходу і як результат - потрапила під колеса іномарки.

Ще одна аварія того ж дня трапилася на Борщівщині. Близько 22:10 в селі Іванків водій автомобіля "ВАЗ-2106" не впорався з керуванням та в'їхав у бетонний відбійник.

В результаті удару кермувальника госпіталізували у травматологічне відділення. У нього медики діагностували рвану рану лівого суглобу, струс та закриту черепно-мозкову травму. Потрапили до лікарні з забоями та переломами і два пасажира легківки.

По двох автопригодах триває слідство.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
222