Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Якщо прискіпливо взятися за водіїв, то вже невдовзі Тернопіль залишиться без половини маршруток?

Якщо прискіпливо взятися за водіїв, то вже невдовзі Тернопіль залишиться без половини маршруток?

22.03.2017, 10:30
У Тернополі водії відверто порушують правила, а потім ще створюють конфліктні ситуації. Про це на своїй сторінці в Фейсбуці напсиав радник міського голови Антон Марчевський.
Він поцікавився в тернополян, як йому діяти у випадку, коли доказів вини водія – предостатньо. Мовляв, за таке його можуть звільнити, але тоді, за логікою, слід прискіпливо вивчити і роботу інших водіїв.Врешті Тернгопіль може втратити половину маршрутів, міркує Антон Марчевський.
"Друзі! У мене дилема. Двічі в різний час мені попався один водій 27 маршрутки з грубим порушенням правил перевезень.
Перший раз на зупинці біля кооперативного намагався нахабно на межі першого та другого ряду заблокувати автобус 1а, почав давати задній хід.
Другий раз на зупинці біля залізничного, в напрямку Баму, став раком на пішохідному переході і висаджував пасажирів, заблокувавши другу смугу. По цьому епізоду є відео - від початку до кінця.
Я робив йому зауваження, представився. Навіть перевірив НЕнаявність квитків у пасажирів. Дехто з них висловив своє невдоволення моїми діями (ви ж можете зробити зауваження пішоходові, який переходить на червоне світло). У відповідь від водія почув, що буде на мене скаржитись. Мовляв, я з ним розмовляв під час руху (хоча вже під час руху розмову почав саме він), зривають рух тощо.
Суть питання. Тут цілий букет порушень водієм, що загрожує йому не просто доганою, а й звільненням і штрафом від поліції. З іншої сторони, буде мінус одна 27 маршрутка (нового водія зараз не так просто знайти). Потім - водій має сім'ю, її треба годувати і т. д.
Я можу хоч завтра написати на цього водія скаргу і його звільнять. Потім буде друга скарга на іншого. Потім ще.
Якщо так придертися, то половину водіїв маршруток треба звільнити.
А ще пізніше посиплються скарги в міську раду, що така-то маршрутка погано ходить. Дехто докопається і напряму мене звинуватить у поглибленні і без того непростої транспортної проблеми", – постав перед ділемою Марчевський.
В більшості коментарів йому таки радять наказати хамовитого водія.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
213