Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Як піаряться українські політики на безвізовому режимі. Інфографіка

Як піаряться українські політики на безвізовому режимі. Інфографіка

21.03.2017, 22:30

Вже невдовзі парламент Європейського Союзу повинен голосувати щодо питання надання Україні безвізового режиму.

Надії на омріяний безвіз покладають не тільки прості українці, які бажають відвідувати ЄС без зайвої паперової тяганини, а й вітчизняні політики, для котрих від рішення ЄП залежить їхній рейтинг.

Хоча, якщо «копнути» глибше, можна з'ясувати, що обіцянки про надання нашій країні безвізового режиму з Євросоюзом давали не тільки представники нинішньої влади, а й політики, які керували державою в минулому, пише сайт «Слово і Діло».

Наприклад, Віктор Янукович і Сергій Тігіпко свого часу обіцяли, що Україна отримає «безвіз» із Європою вже у 2011 році, Борис Колесніков – що це станеться в 2012-му.
інфогр2103

Обіцянки домогтися скасування візового режиму з Україною з боку ЄС давали й чимало сучасних політиків різних рівнів, однак пропонуємо пригадати лише найяскравіші з них. Так, Петро Порошенко, іще не будучи Президентом, заявив, що «безвіз» буде запроваджений до кінця першого року його президентства. На жаль, одного бажання Гаранта виявилося замало, і процес затягнувся на роки. Нещодавно він запевняв, що до кінця 2016 року наша країна точно отримає безвізовий режим, але, як ми знаємо, цього так і не сталося.

Та ж сама доля спіткала й аналогічну обіцянку міністра закордонних справ Павла Клімкіна. А раніше вже провалив зобов’язання усунути законодавчі перепони для запровадження безвізового режиму прем’єр-міністр (а на той час – спікер Верховної Ради) Володимир Гройсман.

До теми: Журналісти опублікували обіцянки, які політики щороку давали українцям у березні

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
383