Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Через масові спалення сухостою в Івано-Франківську створили мобільну групу

Через масові спалення сухостою в Івано-Франківську створили мобільну групу

20.03.2017, 20:31

Щоб запобігти спалюванню сухої рослинності і побутових відходів на території міста в Івано-Франківську діятиме спеціальна мобільна група.

Про це йдеться в розпорядженні міського голови Руслана Марцінківа. У складі мобільної групи будуть працівники МВ УДСНС України в області, сектору нагляду муніципальної інспекції з благоустрою Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради, КП "Муніципальна варта", державної екологічної інспекції в області (за погодженням). Керівником групи призначено в. о. директора КП "Муніципальна варта" О. Бевського.

"З 13.03.2017 року по 31.10.2017 року КП "Муніципальна варта" у вихідні та святкові дні здійснювати обстеження місць масового відпочинку громадян. До 24 березня 2017 року КП "Муніципальна варта"  спільно з сектором нагляду муніципальної інспекції з благоустрою Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради та МВ УДСНС України в області здійснити обстеження місць ймовірного виникнення пожеж в екосистемах міста", — йдеться в розпорядженні.

Нагадаємо, що через спалення сухої трави та чагарників горіло понад 200 квадратних метрів відомого Меморіального комплексу.

Читайте також: На Прикарпатті сталася масштабна пожежа на території національного заповідника

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
252