Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Начальник франківського паспортного столу, якого звинувачують у водінні в нетверезому стані, не з'явився на суд, бо був на лікуванні

Начальник франківського паспортного столу, якого звинувачують у водінні в нетверезому стані, не з'явився на суд, бо був на лікуванні

20.03.2017, 19:28

Сергій Саїв, якого в кінці січня було зупинено патрульними за кермом автівки з ознаками алкогольного сп'яніння, на суд не з'явився.

Як відомо, близько місяця тому на вулиці Незалежності поліцейськими було зупинено автівку, яка виїхала з одного з розважальних закладів. За кермом перебував Сергій Саїв. Патрульні запідозрили, що він п'яний, бо побачили відповідні зовнішні прояви, тож запропонували пройти тест на вміст алкоголю в крові, проте він відмовився. 

Тож поліцейські у присутності двох свідків склали адмінпротокол за статтею 130 КУпАП (відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження огляду на стан сп'яніння або щодо вживання таких лікарських препаратів, що розцінюється як керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння).

Слухання справи було призначене на сьогодні, 20 березня, проте його було перенесено через те, що відповідач не зміг з'явитися до зали суду.

Як повідомив кореспонденту 0342.ua речник міграційної служби Гультайчук Василь, Сергій Саїв заздалегідь повідомив суд про те, що не зможе бути в місці в цей день. Наразі він перебуває за межами області, де суміщає відпустку за графіком з лікуванням.

Пан Гультайчук наголосив, що начальник Управління ДМС в Івано-Франківській області обов'язково хоче бути присутнім на судовому розгляді. Також після повернення з відпустки він дасть коментарі щодо цього випадку для представників ЗМІ.

Читайте також:  Складний випадок: судове засідання у справі Марцінківа знову перенесли.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
220