Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Які пісні страви пропонують іванофранківцям скуштувати в місцевих ресторанах

Які пісні страви пропонують іванофранківцям скуштувати в місцевих ресторанах

17.03.2017, 20:07

Побутує думка, що пісні страви — це строго і одноманітно. Однак, пора відкинути ці стереотипи. Навіть обмежений вибір продуктів дозволяє місцевих шеф-кухарям приготувати смачні страви. А чимало ресторанів спеціально до Великого посту розробили спеціальне пісне меню, яке абсолютно відповідає дотриманих канонів. 

Пропонуємо Вам переглянути ТОП-10 закладів Івано-Франківську з смачним пісним меню:

 Італійський ресторан «GRANDE PIZZERIA»
гранде піцерія

Для гостей тут пропонують неймовірно смачні страви, в складі яких є пісні та корисні продукти: огірок, яблуко, грецький горіх, оливки, шампіньйони, перець болгарський, рукола, томати, орегано. Зокрема, до посту тут рекомендують скуштувати піцу «Веґетаріано», салат «Барбабетула», салат «Вітамінний», крем-суп з білих грибів, неймовірно апетитні  брускети з томатами, часником, італійськими травам, бальзамічним соусом та багато інших страв. Люб'язні офіціанти запропнують Вам чималий перелік.

 Крамничка-кафе «Mondays cafe&store»
мондейс

Кондитери закладу називають свої десерти — невинним, бо в них ні грама цукру, борошна чи масла — почуття совісті чисте і жодна тендітна талія не постраждає. Крім того, тортики чудово підходять всім, хто дотримується посту, бо не містять лактози та яєць.  Зимою у кафе створили нове меню, у якому є багато зелені, овочів, авокадо, домашнього сиру, нуту та проростків. Кожна страва збалансована за вмістом клітковини, білків, жирів та вуглеводів, кожна страва смачна та не менш корисна.

 Ресторан «VillaPark»
168_1418071629901_1_(10)

На період Великого посту адміністрація ресторану підготувала для своїх гостей особливе меню, яке зробить пісні дні не тільки смачними, але й різноманітними. Тут пропонують такі страви: тартар з оселедця, карпачо з буряка та апельсинів, пісний борщ, юшка грибна, суп-пюре з лосося, овочеві голубці, морський окунь на овочевій подушці, капуста тушкована з сочевицею та гарбузом, салат фруктовий, яблуко запечене, шпинатні крепи з овочами.

 Італійська піцерія «Focaccia pizzeria»
6-Вердура-280x280

Піцайоло потурбувався, щоб, навіть, у суворий піст Ви могли порадувати себе смачними та корисними стравами. Заклад пропонує гостям скуштувати пісну, і водночас,  дуже ситну овочеву піцу. Також можете замовити тут  корисні салати з свіжих овочів, салат з пікантним оселедцем, грибочки «по-домашньому», «соління з погребу», двоколірний рис із зеленню, грибну юшку з локшиною, картопляне пюре, рибне плато чи оселедець по-венгерськи, лобіо, овочі-гриль, квасолеве та томатне рагу.

 Ресторація «КУХНЯ»
12164898_10207897583821748_306622945_o-2000x1333

Шеф-кухар закладу розробив спеціальне пісне меню, у якому є справжнє розмаїття смаків: салат з печеного буряка, хумус з овочами, брускети з печеними овочами, ньоки з шпинатом, пісний суп, полетна з грибним соусом, вареники, картопля та великий вибір рибних страв.

 Ресторан родинної їжі «Фамілія»
778c8244fd4d06f3569fbb0a7473abd6

Відвідавши ресторан, Ви зможете скуштувати тут чимало пісних страв. Ресторан пропонує рибні страви — салат з лососем, оселедець по-домашньому та форель на мангалі, вареники, овочеві гарніри та страви, які входять до звичайного меню, але їх можна віднести і до пісного. У меню також є солодкий десерт — апетитне запечене яблуко. 

 Ресторація «Profiterole»
17309346_576439339234039_4441310761270905116_n

Окремого пісного меню тут немає, але в ресторації Вам до посту запропонують: картопляне пюре, супи без вершків, супи на рослинних вершках, кус-кус з  шафраном, страви з овочами, Ресторан має досить великий асортимент рибних страв. Особливістю та «родзинкою» ресторації, безумовно, є устриці. Вишуканий делікатес спочатку манить легким морським ароматом, а потім дивує своїм витонченим збалансованим солодкаво-солоним смаком.

 «Перша сімейна ресторація Мулярових»
shutterstock_93298213

Гостям, які строго харчуються в піст, тут рекомендують вареники, фруктові та овочеві салати, овочі-гриль, книдлі з грибним соусом. Тут також Ви можете скуштувати апетитну запечену скумбрію з чебрецем та пісні москалики під маринадом, у які входить салат, огірок маринований та оселедець в маринаді.

 Ресторанно-відпочинковий комплекс «Pasage Gartenberg»
shtrudel-s-lososem-7

Піст — найкращий час для різноманітності в гастрономії та ще один привід порадувати себе неймовірно смачними і корисними стравами. У ресторані з пісного меню гостям пропонують салат з томатами та лососем, штрудель з червоною рибою, кус-кус з білими грибами та квасолю з карпатськими грибами. 

 Ресторація сиру та вина «ROQUEFORT»
img-list_002

В ресторації сиру та вина можна також покуштувати і пісні страви. Зокрема, овочеві піци «Маргарита» та «Вегетаріана», овочі гриль, грибну юшку з грінками, фірмові салати – і це ще не повний перелік страв до посту. Тут також ще можете випити солодкого узвару та посмакувати рататуєм по-праванськи чи неймовірно смачним карпаччо з лососся.  

Промоніторивши івано-франківські заклади харчування, робимо висновок, що не так багато із них  вносять у своє меню особливі пропозиції для людей, які строго постять. Однак, у кожному ресторані, кафе чи піцерії обов’язково Вам запропонують страву, яку можна їсти, при цьому, дотримуючись посту.

Читайте також: Користувачі соцмережі визначили, де в Івано-Франківську найсмачніша піца

Де в Івано-Франківську можна відпочити і батькам, і дітям?

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
288