Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → "Автомайдан" обіцяє нардепу з Тернопільщини "гарячу зустріч" за участь в сумнівному засіданні

"Автомайдан" обіцяє нардепу з Тернопільщини "гарячу зустріч" за участь в сумнівному засіданні

17.03.2017, 10:30
Сьогодні у Верховній Раді група депутатів влаштували засідання, на якому розглядали кандидатуру на посаду аудитора НАБУ.
Про це йдеться в дописі на офіційній сторінці "Автомайдану Тернопіль" в соцмережах.
Активісти стверджують, що депутати лобіюють вигідну  їм особу на дану посаду. 
"В стінах Верховної Ради, незважаючи на Закони України, Грановський спільно з іншими руйнівниками країни всупереч усім нормативно-правовим актам, займаються влаштовуванням на посаду аудитора НАБУ потрібної та вигідної їм людини - "лижного інструктора" Брауна.
Учасниками абсолютно не законного збіговиська є Савчук Юрій (НФ) – головуючий, Артюшенко Ігор (БПП) – секретар засідання, Мирний Іван (Опоблок), Дунаєв Сергій (Опоблок), Матейченко Константин (НФ), Буглак Юрій (БПП), Мельничук Іван (БПП), Ричкова Тетьяна (БПП), Неміровський Андрій (БПП), Ільюк Артем (Відродження), Ланьо Михайло (Відродження) і добре відомий Тернополянам Барна Олег (БПП).
Провести засідання в рамках діючого законодавства намагався Єгор Соболєв, який призначив комітет на завтра на 14:15, задля того, аби повідомити усіх членів не пізніше, ніж за 24 години до початку роботи комітету (як цього вимагають внутрішні законодавчі акти), проте вище названі Херої вирішили що для тих, у кого є мандат – закони не писані. Відповідно, усі рішення, прийнятті збіговиськом депутатів БПП, НФ і Відродження є не конституційними, а відтак – не матимуть жодної юридичної сили.
Зі свого боку можемо гарантувати «гідну зустріч» негідного провладного депутата Верховної Ради від Тернопільщини – Олега Барни.
Олег Барна, вдома тебе уже чекають, приїжджай…", – написали "автомайданівці".
Як повідомив 24 канал, 16 березня під час обідньої перерви відбулося нелегітимне "засідання"антикорупційного комітету Верховної Ради, під час якого на роль "незалежного" аудитора НАБУ внесли кандидатуру одіозного британця Найджела Брауна.
Про це повідомила депутат Світлана Заліщук, додавши, що рішення має бути оскаржене в суді.

Засідання було фейковим. Легітимне мало би відбутися через 24 години після інформування усіх членів комітету, таким чином не раніше 17 березня 9:15," – зазначила вона.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
150