Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Тернополі під двері «Сбєрбанку Росії» принесли похоронний вінок та свічки

У Тернополі під двері «Сбєрбанку Росії» принесли похоронний вінок та свічки

15.03.2017, 11:00
Боєць Збройних сил України Микола Сивирин приблизно опівночі приніс під двері центрального офісу «Сбєрбанку Росії» у Тернополі, що по вулиці Руській, похоронний вінок та свічки.
За кілька хвилин на місце одразу прибули співробітники поліції.
«Якраз у день відзначення Дня добровольців поїхав на могилу свого бойового друга, який загинув від кулі російського снайпера під Маріуполем, - розповів поліцейським під фінустановою Микола Сивирин. – На мою думку, саме цей банк має нести безпосередню відповідальність за смерті наших хлопців. Саме цей банк, не соромлячись, заявляє, що виплачує гроші сепаратистам та найманцям на окупованому Донбасі. Нагадаю, що в останній час навіть сам міністр МВС Аваков заявив про необхідність припинення роботи якраз «Сбєрбанку». Тому сьогодні вирішив таким чином нагадати і вам, поліцейським, про слова вашого керівника і ще раз нагадати про діяльність російських банків, роботу яких в Україні потрібно припиняти.»
Поліцейські простояли на парковці біля банку хвилин десять і поїхали. На самому вінку боєць написав «Від добровольців – Для окупантів!», пишуть Тернополяни.
«Вже зранку я розпочну наступну частину своєї акції. Буду заходити до керуючого кожного з цих російських банків з метою переконати добровільно припинити свою роботу,» - додав Микола Сивирин.
789

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
184