Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Два івано-франківські ресторани візьмуть участь в грандіозному кулінарному флешмобі

Два івано-франківські ресторани візьмуть участь в грандіозному кулінарному флешмобі

14.03.2017, 22:30

Французький вечір одночасно на 5 континентах – 19 березня світ груманів знову приєднається до глобального флешмобу від Алена Дюкасса — проект Go?t de France/Good France знову збире за ресторанними столиками в один день і в один вечір гостей в 150 країнах.

Дві тисячі шефів у всьому світі підготували спеціальне меню Go?t de France, і цього року французьку вечерю влаштують у двох івано-франківських ресторанах —  "Франко" та "Corassini".

Проект Go?t de France/Good France заснований "з легкої руки" шеф-кухара Алена Дюкасса при підтримці Міністерства іноземних справ Франції — культурна спадщина французької гастрономії, як в Франції, так і за її межами, за задумом легендарного шефа, заслуговує того, щоб його підтримали і популяризували в усьому світі.

Наслідуючи приклад Огюста Ескоф'є, який в 1912 році започаткував "Обіди Епікура" з одним і тим ж меню, в один день, в містах по всьому світу для найбільшої кількості гостей, проект Go?t de France/Good France перейняв цю ідею. Таким чином, охоплює ресторани по всьому світу, які в один визначений день, готують святкову вечерю, гідну назви "Великої французької гастрономії".

Більш ніж 2000 шефів на 5 континентах віддадуть шану французькій кухні з усіма її новітніми можливостями та цінностями, об’єднавшись навколо святкового меню за рецептами, натхненними французьким кулінарним ноу-хау.

Чим будуть пригощати івано-франківські шефи ресторанів, дізнаємося вже 19 березня.

Читайте також: Користувачі соцмережі визначили, де в Івано-Франківську найсмачніша піца

Де в Івано-Франківську можна відпочити і батькам, і дітям?

Що приготують на новорічний стіл відомі франківчанки? Рецепти та фото страв (ОНОВЛЕНО)

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
372