Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернополянам оплата "комуналки" "влетить" у кілька десятків гривень

Тернополянам оплата "комуналки" "влетить" у кілька десятків гривень

14.03.2017, 19:15
Як повідомляють в управлінні ЖКГ, до них надійшла офіційна відповідь від "Ощадбанку" стосовно суттєвого збільшення комісії при оплаті комунальних послуг.
Банківська установа підтвердила, що тепер їхнім клієнтам доведеться сплачувати декілька десятків гривень при оплаті "комуналки". Так, комісія за прийом платежів в касах "Ощадбанку" за газ, тепло, водопостачання, електропостачання, за вивезення побутових відходів становить 3,00 гривні за кожну послугу. А стандартні тарифи на приймання платежів за утримання будинку (у тому числі і для ОСББ) кабельне телебачення, Інтернет, Домофонні системи в касі банку становить 10 гривень.
Безкоштовне ж приймання комунальних платежів від усіх категорій клієнтів на адресу постачальників комунальних послуг, які мають прямі договори з банком, тепер можливе, якщо його здійснювати через інформаційно-платіжні термінали (ІПТ) "Ощадбанку" (як карткою так і готівкою).
Однак і тут не все так просто, адже без комісії через ІПТ приймаються комунальні платежі лише за газо-, водо-, та теплопостачання, за електроенергію, вивезення твердих побутових відходів (ТПВ) та телекомунікаційні послуги. За інші послуги (утримання будинку, кабельне телебачення, Інтернет, Домофонні системи) при оплаті через ІПТ доведеться "викласти" ще по 3 гривні комісії за кожен платіж.
Нагадаємо, як раніше повідомляли в управлінні ЖКГ, до них із листом звернувся тернополянин, який поцікавився чому раптово зросла комісія при оплаті комунальних послуг в банківській установі і чому про це не повідомили завчасно.
До слова, найоптимальнішим варіантом оплати "комуналки" є ресурс oplata.te.ua, де взагалі не передбачено жодних додаткових комісій. Також, тернополяни можуть заплатити і у інших установах, де комісія нижча.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
157