Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Пайові внески забудовників Івано-Франківська хочуть скасувати

Пайові внески забудовників Івано-Франківська хочуть скасувати

12.03.2017, 23:00

Розмови про скасування пайового внеску забудовників – обов'язкових платежів до скарбниці міста начебто на розвиток інфраструктури, ведуться не один рік. Зараз влада в черговий раз заявляє про можливе скасування цього умовного податку, який багато експертів вважають дуже корупційним.

Однак міський голова Івано-Франківська переконаний, що завдяки таким внескам неабияк поповнюється міський бюджет. Про це Руслан Марцінків написав на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі.

"Наш доблесний уряд, разом з депутатами ВРУ хочуть відмінити пайову участь забудівників в розвиток соціально-економічного розвитку міст, сіл, селищ. Минулого року Івано-Франківськ отримав 13 млн. 750 тис. грн.пайових внесків. Якщо взяти, що вже відмінили акциз з бензину та в планах частково забрати акциз з горілки, переклали видатки на виплату заробітньої плати вихователям, позашкіллю, іншим категоріям, то роблю висновок — децентралізація провалилась!" — підкреслив Руслан Марцінків.

Тому, міський голова планує на сесії міської ради зробити відповідне звернення та підготувати зібрання місцевого самоврядування.
Читайте також: В Івано-Франківську проаналізувати діяльність забудовників-порушників.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
347