Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Завтра в місті презентуватимуть унікальні стартапи

Завтра в місті презентуватимуть унікальні стартапи

10.03.2017, 20:30

Завтра, 11 березня, в Івано-Франківську буде представлено найсильніші стартап-проекти для вирішення найбільш істотних проблем територіальних громад в Івано-Франківську та регіоні. 

Це фінальний відбірковий етап до 1991 Open Data Incubator Ivano-Frankivsk.

Захід обіцяє зібрати на одному майданчику відомих менторів, найактивніших IT-фахівців та IT-волонтерів регіону, лідерів думок, представників медіа, громадських активістів. Говоритимуть про те, як вирішити проблеми корупції, відсутність зв'язку між громадянами і міською адміністрацією, між мерією та місцевим малим/середнім бізнесом, проблеми комунальних систем міста, транспорту, стану доріг та ін.
unnamed

Фіналісти стануть резидентами 1991 Ivano-Frankivsk і пройдуть інкубаційну програму. На резидентів інкубатора чекає 3х-місячна менторська програма, державна підтримка, допомога в пошуку інвестицій, доступ до інвестиційних фондів і донорів, створення власної моделі монетизації, а також PR-підтримка, доступ до менторів і консультації, а також офісне приміщення з усім необхідним обладнанням.
_MG_5726

Організатор події, 1991 Open Data Incubator — перший в Україні некомерційний інкубатор, який допомагає перетворити тонни відкритих державних даних на реальні стартапи, що надають послуги українцям, а також українським підприємствам і державним органам.Тридцять шість проектів вже працюють в країні за підсумками першого року роботи тисячу дев'ятсот дев'яносто один Open Data Incubator, а сума залучених інвестицій в проекти тисячу дев'ятсот дев'яносто один склала більше $ 500 000.

Зареєструйтеся до участі в Hackathon 1991 Ivano-Frankivsk: http://bit.ly/2lxKleR

Зустріч розпочнеться о 09:00 в тренінговому містечку "Нова енергія" (Карпатська, 15) і триватиме до 18:00.

Нагадаємо, що 16 лютого в рамках проекту вже були представлені певні стартапи. Зокрема, ІТ-спеціалісти презентували такі ідеї: створення додатку, який спростить розрахунки за комунальними платежами;  запуск сервісу, який дозволить знайти найближче місце для занять спортом; створення платформу для доступу до інформації про муніципальну нерухомість з електронними сервісами в сфері оренди нерухомого майна; організація збору інформації з органів місцевого самоврядування та ЗМІ про проекти, які фінансуються через громадські та місцеві бюджети; створення муніципального Дата-центру та створення системи виявлення неправомірних та корупційних зв'язків посадовців.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
310