Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернопільський міськрайонний суд переніс слухання справи щодо вбивства таксистки зі Збаража

Тернопільський міськрайонний суд переніс слухання справи щодо вбивства таксистки зі Збаража

08.03.2017, 20:00

7 березня, у Тернопільському міськрайонному суді мало відбутися чергове слухання справи щодо вбивства таксистки зі Збаража Євгенії Кордупель.

Однак через те, що з невідомих суду причин обвинувачені не з’явилися на судове засідання й один із них відмовився спілкуватися через відеозв’язок із Чортківського СІЗО, де наразі перебуває, суд довелося перенести, пише "НОВА".

Така зухвала поведінка підсудних не може не обурювати, адже розгляд справи й так тягнеться уже дуже довго. Нині ж підсудні, заручившись підтримкою адвокатів, усіляко затягують розгляд справи, вдаються до найрізноманітніших хитрощів, аби лише зменшити міру покарання. Власне, через це суд за півроку ледве добрався до слухання справи по суті.

Цього разу на судове засідання, як і на всі попередні, сусідка Євгенії Ніна Чура прийшла із портретом загиблої. Таким чином вона хоче достукатися до сумління вбивць, які на суді поводяться вкрай зухвало, а сьогодні, знаючи, що вже 10 березня у них закінчується запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, взагалі дозволили собі на суд не з’явитися. Відтак, судді прийняли рішення, що наступне судове засідання повинно відбутися у четвер, 9 березня, а підсудних до судової зали мають доставити у примусовому порядку.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
341