В Івано-Франківську презентували нову технологію висушування м'яса за допомогою інфрачервоного випромінювання.
Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив мер міста Руслан Марцінків. За його словами, нову технологію втілюють два підприємства.
«У нашому місті ПАТ "Індуктор" спільно з ТОВ "ЕКО 777" презентували унікальну для України технологію висушування м'яса за допомогою інфрачервоного випромінювання. Це екотехнологія, що дозволяє зберігати всі корисні властивості м'яса», – написав мер.
Як зазначив міський голова, підприємці Івано-Франківська, попри непрості умови, працюють, виробляють та створюють робочі місця для франківців.
«Важливо, що виробництва крокують у ногу з часом й залучають сучасні технології. Міська влада всяко сприяє розвитку малого та середнього бізнесу. Уже цього року плануємо завершити ремонт вулиці Б.Хмельницького для зручності функціонування тих підприємств, які на ній знаходяться», – зауважив Руслан Марцінків.
« | Январь 2025 | » | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |