Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Франківську почали по новому висушувати м’ясо

У Франківську почали по новому висушувати м’ясо

07.03.2017, 23:35

В Івано-Франківську презентували нову технологію висушування м'яса за допомогою інфрачервоного випромінювання.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив мер міста Руслан Марцінків. За його словами, нову технологію втілюють два підприємства.
17158893_1360266857329726_2556944546993447030_o

«У нашому місті ПАТ "Індуктор" спільно з ТОВ "ЕКО 777" презентували унікальну для України технологію висушування м'яса за допомогою інфрачервоного випромінювання. Це екотехнологія, що дозволяє зберігати всі корисні властивості м'яса», – написав мер.
17192261_1360266853996393_3668586836611750119_o

Як зазначив міський голова, підприємці Івано-Франківська, попри непрості умови, працюють, виробляють та створюють робочі місця для франківців.
17039065_1360267077329704_5534089082349063070_o

«Важливо, що виробництва крокують у ногу з часом й залучають сучасні технології. Міська влада всяко сприяє розвитку малого та середнього бізнесу. Уже цього року плануємо завершити ремонт вулиці Б.Хмельницького для зручності функціонування тих підприємств, які на ній знаходяться», – зауважив Руслан Марцінків.

Нагадаємо, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків опублікував звернення, в якому йдеться про те, що деякі політичні сили домагаються його відставки.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
390