Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Невдовзі у Тернополі відкриють надсучасний лабораторний комплекс

Невдовзі у Тернополі відкриють надсучасний лабораторний комплекс

06.03.2017, 23:00
Новий сучасний лабораторний комплекс невдовзі запрацює у Тернополі. Це один із шести довгобудів, які вдалося завершити на теренах області за підсумками 2016 року.
Реконструкція радіологічного корпусу із надбудовою під розміщення лабораторного комплексу розпочалася ще у 2011 році, проте наступні 4 роки роботи на даному об’єкті були «заморожені». Стан проведення ремонтних робіт огляну керівник області Степан Барна.
«Даний об'єкт був визначений як один із стратегічних й був включений у перелік об’єктів, що фінансуються з Фонду державного розвитку. У 2015 році будівництво відновилося, було 20 мільйонів. І ще у 2016 — ще 12 мільйонів, а за рахунок економії на інших об’єктів дофінансували ще 2 мільйони. На сьогоднішній день ремонтно-будівельні роботи вже повністю завершені. Залишаються лише роботи з благоустрою, а також з підключення медичного обладнання», — зазначив начальник управління капітального будівництва Тернопільської ОДА Віктор Кузяк.
На спорудження даного медичного закладу пішло близько 40 мільйонів гривень. Жителі краю матимуть змогу пройти обстеження на обладнанні, що відповідає світовим стандартам. Результати аналізів пацієнти зможуть отримати вже через три-чотири години.
«Підвищення якості послуг для жителів Тернопільщини – це довгострокова стратегія обласного керівництва. У сфері охорони здоров’я уже два роки поспіль концентрують увагу на третинному рівні медицини. Саме через це першочергово фінансуються стратегічні спеціалізовані установи, послугами яких зможе скористатися максимальна кількість наших краян», — наголошує Степан Барна.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
336