Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Сьогодні Тернополем гуляв голий чоловік

Сьогодні Тернополем гуляв голий чоловік

04.03.2017, 17:15

Прихід весни і тепла кожен відзначає по різному і один тернополянин зробив це у особливий спосіб - організував собі прогулянку голяком майже у самому центрі міста. Саме про це повідомляють користувачі у спільноті "Від Тарнополя до Тернополя"
В якості доказів опубліковані фото:
zLa6MVgxYpU
1WZNmkX287w

Що спонукало чоловіка до такого вчинку, поки що можна лише здогадуватись. Однак варто зазначити, що ця тема викликала жваве обговорення в коментарях до цього запису.

Зокрема, Михайло Левінсон пише: "Мабуть, ходив комунальні послуги оплачувати". Цю версію підтримав і Max Kryvoruchko: "Він просто заплатив за газ, світло, ЖЕК... на одежу не хватило... Реалії сьогодення".

"Нам завжди було цікаво, куди ж в анекдотах потім дівались коханці, коли до жінки повертався неочікувано чоловік з відрядження)) ось вам і відповідь))" - жартує Григорій Демянишин.

"По вул. Чехова лежить одяг (кофта, штани і труси). Йду і думаю, хто залишив на тротуарі труси?.. більше питань нема" - ділиться думками Юля Хомацька.

Як би там не було, завершилась "прогулянка" для героя дня не надто оптимістично - на зупинці біля залізничного вокзалу його забрала поліція. Тож чекаємо на деталі згодом.

Це вже не вперше вулицями Тернополя ходить гола людина, нагадаємо, що близько двох років тому Центром Тернополя мандрувала гола жінка (Відео)

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
232