Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Тернополі відкрили бар під дитячою гіркою

У Тернополі відкрили бар під дитячою гіркою

03.03.2017, 21:00
У Тернополі є кілька парків. Люди подейкують, що їх площа повільно, але постійно зменшується. Але сьогодні мова не про це.
Навіть у тих паркових зонах, що ще залишилися, тернополяни мають змогу культурно відпочити. Хоча у цьому випадку мова йде лише про відпочинок без усілякої культури.
12
Ось таку картину можна було днями спостерігати у парку імені Тараса Шевченка. Під дитячою гіркою якась компанія влаштувала собі легенькі посиденьки. Хоча у тому районі важко поскаржитися на відсутність закладів, у яких можна посидіти, наші «герої» вирішили, що дитячий майданчик саме те, що потрібно.
І з цим не посперечаєшся. По-перше – відчинено цілодобово. А по-друге – усе необхідне спокійно можна приносити з собою і ніхто не зробить тобі зауваження. Крім того тут дозволено палити. А цим, погодьтеся, сьогодні можуть похизуватися не усі бари Тернополя.
Так що якщо хочете гарно, хоча і не зовсім культурно відпочити, заходьте за адресою – дитячий майданчик у парку Шевченка. Але було б непогано, якби цю адресу ще взяли до уваги відповідні органи і організації. А то скоро відкриття паркового сезону і дітям не дуже буде де відпочити.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
254