Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Що можна їсти у Великий піст 2017 – меню на кожен день

Що можна їсти у Великий піст 2017 – меню на кожен день

26.02.2017, 22:00

Великий піст 2017 у православних розпочинається 27 лютого і триватиме до 15 квітня. Цей час віруючі проводять у молитвах і духовному очищенні. Крім того, обмежують себе у споживанні певних продуктів.

Якщо Ви вирішили дотримуватися Великого посту, то на цей час доведеться відмовитися від м’яса та м’ясних продуктів, яєць, молока та інших молочних продуктів.

У піст дозволяється їсти: чорний хліб і злакові хлібці, гриби, крупи (гречана, вівсяна, рисова, кукурудзяна, пшенична, ячнева), сезонні овочі, солені та мариновані овочі, фруктове та ягідне варення, бобові, сезонні фрукти, сухофрукти, горіхи, мед, рибу (двічі за період посту).

Однак, навіть, дозволені продукти у Великий піст потрібно споживати обмежено та відповідно до церковних правил.

Щоб знати, які продукти можна їсти у Великий піст, а від чого у певні дні варто відмовитися, видання tochka.net створило зручний календар.

1

2

3

Читайте також: Матері Івано-Франківська зробили перевірку у шкільній їдальні (ВІДЕО, ФОТО)

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
438