Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тягнибок у Франківську гнівно розкритикував українську владу і олігархів

Тягнибок у Франківську гнівно розкритикував українську владу і олігархів

26.02.2017, 21:30

Українські олігархи заборгували країні майже 40 млрд. доларів. Такі дані привів сьогодні лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок під час свого виступу у Івано-Франківську на урочистих зборах, присвячених 25-й рчниці створення цієї політичної сили.

Олег Тягнибок емоціонально розкритикував нинішню владу України. За його словами, 116 млрд доларів вивезено українськими олігархами в офшорні зони.

«Контрабанда шурує туди-сюди, ми утримуємо окуповані території – усім прекрасно, усі себе добре почувають. А олігархи, згідно офіційних тільки даних і рішень судів, заборгували українцям 40 млрд доларів! А ми отак стоїмо перед Міжнародним валютним фондом. Що ми зараз просимо? 9 мільярдів? Да у нас 116 млрд доларів в офшори вивезені! А ми віддаємо МВФ наші капітали, наші надра заради 9 млрд. І що вони нам кажуть? Продавайте стратегічні підприємства, продавайте землю сільськогосподарчого призначення», – повідомив Тягнибок.

Лідер «Свободи» нагадав, що в 2015 році «Свобода» подала законопроект про заборону торгівлі з окупуваними територіями.

«Наш депутат Юрій Левченко від імені “Свободи” в жовтні 2015 року зареєстрував закон про заборону торгівлі з окупованими територіями. Два роки в парламенті лежить той закон. А знаєте, чому його не розглядають? Бо це “Свобода”, бо це націоналісти. А вони торгують, а вони розповідають байки про антрацити, розказують нам про “Ротердам плюс”. А ви, українці, терпіть. А за то терпіння ви отримуєте платіжки, які потім сивину у вас додаткову викликають – зазначив голова ВО «Свобода».

Нагадаємо, сьогодні, 26 лютого і Івано-Франківську відбулися урочисті збори з нагоди 25-ї річниці створення Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
389