Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → До Тернополя прибувають загони професійних жебраків

До Тернополя прибувають загони професійних жебраків

16.02.2017, 22:00
Крім тисяч людей, які з’їжджаються до Архикатедрального собору УГКЦ, аби поклонитися Нерукотворному образу Ісуса Христа, в обласний центр прибувають загони професійних жебраків.

Улюблене місце для роботи прохачів – Марійський духовний центр у Зарваниці, де відбуваються багатомільйонні прощі. Також їх чимало поблизу Почаївської лаври. Та коли з Ватикану у Тернопіль привезли старовинну реліквію, наше місто стало номером один серед «знедолених», пише БезТабу.
Наразі жінки невизначеного віку облюбували вулицю Сагайдачного. Деякі - ромської національності.
Коментар поліції:
«Біля стоянок, які виділили для автобусів паломників, працюють працівники поліції. Вони не в формі. Це оперативники, які вираховують потенційних злочинців. Орієнтуємо здебільшого на кишенькових злодіїв в місцях скупчення паломників та тих, хто може здійснити крадіжки речей з автобусів. Щодо професійних жебраків у місцях скупчення вірян, то розраховуємо на командну роботу з волонтерами та патрульною поліцією. Вони не будуть допускати їх близько, щоб прохачі не заважали людям піти помолитися», – зазначає начальник відділу комунікації ГУНПУ в Тернопільській області Сергій Крета.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
379