Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернопільський нардеп повідомив про нові подробиці щодо торгівлі України з окупантами

Тернопільський нардеп повідомив про нові подробиці щодо торгівлі України з окупантами

04.02.2017, 23:15
Промовисте відео у своєму Facebook опублікував нардеп від "Самопомочі" Тарас Пастух. 
“Сьогодні на пункті блокади поблизу Бахмута з'ясували деталі торгівлі з окупантами і роль "Укрзалізниці", яка виконуючи розпорядження "зверху", обслуговує "ДНР" та "ЛНР" та забезпечує перевезення усіх вантажів”, - написав він.

На відео видно його розмову із заступником начальника Донецької залізниці Олександром Носулько, який навіть не заперечував, що в ешелонах може бути зброя та техніка для російських найманців.
Як відомо, ветерани АТО то активісти розпочали блокаду залізничних шляхів на лінії розмежування. Адже Україна досі, на третій рік війни, активно торгує з окупованими територіями.  Влада прикриває цю торгівлю потребою у вугіллі, без якого Україні загрожує енергетична криза.??Хоча спеціально для того, щоб не торгувати з бойовиками на державному рівні, раніше була ухвалена формула "Ротердам плюс". Вона передбачала придбання вугілля у Південно-Африканській республіці та Південній Америці і доставку кораблями до України. Натомість, за цією формулою торгують з окупованими територіями: закуповують на шахтах Ахметова за 500 грн. за тонну, а для населення вартість однієї тонни вугілля у тарифі – 1800 грн. 

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
412