Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Комунальники залишили мешканців вул. Івасюка без газу

Комунальники залишили мешканців вул. Івасюка без газу

04.02.2017, 13:30
Вчора, 3 лютого, робітники управління з експлуатації газового господарства протягом дня виконували роботи з встановлення газових лічильників по вул. Івасюка 28. Але про відключення газу місцевих жителів комунальники чогось не попередили.
Як повідомляє в Facebook-групі «Комуналка ІФ» Лідія Яремко, перед цим на дверях будинку висіло оголошення, про те, що дані роботи будуть проводитися протягом лютого-березня, а про дату та час виконання робіт мешканців будинку буде повідомлено додатково.
За її словами, представники управління порушили право громадян (споживачів) на забезпечення необхідним обсягом природного газу, передбачені п.9 та п.14 Постанови від 30.09.2015 року № 2496 «Про затвердження Правил постачання природного газу».
«На даний час постачання газу до більшої половини квартир відсутнє, а саме у 27 квартирах. У людей відсутня можливість приготування їжі, відсутнє тепло у квартирах з автономним опаленням, і це в зимовий період.
Аварійні служби, служба 104 на телефонні звернення громадян не реагує і відмовляється навіть здійснити запис звернення, посилаючись на те, що : “Кінець робочого дня. Завтра можливо включать”», — пише Лідія Яремко.
В службі 104 кореспонденту 0342.ua повідомили, що роботи по встановленню газових лічильників будуть ще тривати сьогодні з ранку до обіду, після чого всі абоненти будуть підключені до газу.  

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
289