Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Люди пікетували спиртзавод на Тернопільщині через побиття працівника

Люди пікетували спиртзавод на Тернопільщині через побиття працівника

04.02.2017, 13:00
Козлівський спиртзавод пікетували на Тернопільщині. Обурені жителі селища та активісти ГФ ОГП «Самооборона Козівщини» таким чином вирішили висловити свою позицію стосовно побиття працівника підприємства – Кушніра Андрія. Зараз чоловік знаходиться у реанімації Козівської районної лікарні.
Винними у цьому протестувальники вважають охоронця та працівників заводу, які входять до нової команди керівництва на чолі з директором Іванчуком Юрієм. Він, у свою чергу, запевнив, що внутрішня безпека ДП Укрспирт, вже почала проводити перевірку по даному факту, пише Доба
— Ми вимагаємо від Головного управління Національної поліції в Тернопільській області проведення об’єктивного та неупередженого розслідування провадження, яке порушено Козівським райвідділом поліції за статтею 125 КК України. Ми глибоко сумніваємося в об’єктивності внутрішнього розслідування ДП Укрспирт, зважаючи на те, що заступником директора ДП Укрспирт з питань безпеки є Полковніков Григорій Васильович, який був звільнений з МВС, згідно ЗУ “Про очищення влади”. З 2011 по 2013 рр. Григорій Васильович очолював Управління по боротьбі з організованою злочиністтю УМВС України в Тернопільській області, – зазначили активісти.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
283