Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернопільських водіїв закликають утриматись від поїздок, особливо на далекі відстані

Тернопільських водіїв закликають утриматись від поїздок, особливо на далекі відстані

02.02.2017, 21:30
Тернопільські дорожники звертаються до всіх водіїв з проханням при можливості утриматись від поїздок, особливо на далекі відстані. У разі, якщо поїздку відкласти неможливо, варто зважати на прояви негоди, не виконувати ризикованих маневрів та мати при собі засоби зв’язку.
За попередженнями синоптиків, 3 лютого на території Тернопільської області спостерігатимуться опади у вигляді мокрого снігу та дощу. На дорогах - ожеледиця та налипання мокрого снігу, вночі та зранку туман з видимістю до 200-500 метрів.
Служба автомобільних доріг у Тернопільській області готова до проявів зимової негоди. Щодня напоготові 45 піскорозкидачів, близько 100 одиниць іншої дорожньої техніки та більше 150 дорожніх працівників, які в разі найменших проявів негоди виїдуть на дороги Тернопільщини.
Водії, пам'ятайте! Вимога про включення габаритних вогнів, фар ближнього світла або протитуманних фар при русі в умовах туману є одна з основних. А ось вмикати дальнє світло фар категорично забороняється. Також, краще уникати будь–яких раптових маневрів – обгону, перелаштування, випередження. Дистанцію варто тримати відчутно більшу, ніж у звичайних умовах, адже рухаючись в тумані, дуже складно адекватно оцінити рух інших автомобілів.
При ожеледиці чи мокрому дорожньому покритті значно збільшується гальмівний шлях, тому швидкість руху варто зменшити завчасно.
Нагадаємо, на території нашої області є місця відстою для автотранспорту, детальніше можна подивитись ТУТ.
В разі, якщо ви потрапили в надзвичайну ситуацію на дорозі і вам потрібна допомога, у Службі автомобільних доріг у Тернопільській області цілодобово працює диспетчер. Зв?язатись з яким можна за номером телефону: (0352) 52-65-32.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
477