Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → З'явилось відео про те, як сьогодні у Тернополі поліцейські затримували таксиста-ґвалтівника

З'явилось відео про те, як сьогодні у Тернополі поліцейські затримували таксиста-ґвалтівника

30.01.2017, 21:30

Під час відеосюжету ви можете спостерігати за тим, як поліцейські затримували таксиста, який сьогодні о 6 ранку у Тернополі зґвалтував дівчину.

Як тільки патрульні приїхали на виклик, що здійснила потерпіла, помітили дівчину, яка перебувала у шоковому стані. Поліцейським дівчина сказала, що чоловік їй погрожував ножем, а пізніше зґвалтував.

Під час затримання патрульні спілкувались із водієм таксі, який розповів про те, що впродовж зміни мав 3 поїздки, серед яких один виклик і дві поїздки із підсадками. Із перелічених поїздок таксист розповів, що відзвозив дівчину на вулицю Черняховського (сьогодні такої вулиці у місті немає) кілька годин тому. 

Впродовж спілкування патрульні повідомили чоловікові про те, що він змушений поїхати у відділ поліції для з'ясування певних обставин. У відповідь на це, чоловік зазначив, що нікуди із поліцейськими не поїде, однак, в результаті таксист був доправлений у відділ поліції. 

Як поліцейські затримували чоловіка Ви можете переглянути у відеосюжеті:

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
386