Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Лікарка, після огляду якої померла тернополянка, пішла на лікарняний через стрес

Лікарка, після огляду якої померла тернополянка, пішла на лікарняний через стрес

30.01.2017, 11:00
Розповісти чому не надала допомоги  42-річній Ользі Амбіцькій, якій стало погано після вправ на підтвердження інвалідність лікар-невролог із Тернопільської комунальної міської лікарні №2 не змогла. З вівторка вона на лікарняному. Службового покарання адміністрація лікарні поки не призначали, бо чекають висновків слідчих, - йдеться у сюжеті телеканалу ЗІК.
-   Хто винуватий буде розбиратися поліція, вона настільки в стресі, вона не могла мені тут пояснення навіть написати, руки трясуться, і я сказав, що вона йшла сьогодні на лікарняний, - прокоментував ситуацію головний лікар Тернопільської комунальної міської лікарні №2 Віктор Кміта. А це зазначив: смерть пацієнтки була не відворотною. - Я єдине знаю, тромб відірвався. Зумовила вона  чи то б в стаціонарі було, там 90% смерті.
У покійної пацієнтки сиротами залишилось двоє дітей: 13-річний Сашко та 21-річна Наталка. Рідні кажуть: не пробачать молодій лікарці те, що залишила маму помирати і вже подали заяву в поліцію. Там відкрили кримінальне провадження. Наразі  медику інкримінують умисне вбивство, яке карається позбавленням волі до 15 років. На прохання слідчих службові перевірку розпочали і Департаменті охорони здоров'я.
Відео дивіться з 4 хв 15 с.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
303