Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Відтепер тернополяни можуть зареєструвати “Шлюб за добу”

Відтепер тернополяни можуть зареєструвати “Шлюб за добу”

29.01.2017, 21:00
У рамках пілотного проекту щодо державної реєстрації шлюбу у скорочені строки у місті Тернополі отримано та розглянуто Клопотання про спроможність надання послуг з організації проведення державної реєстрації шлюбу.
З метою апробації європейських стандартів у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, спрямованих на створення сприятливих умов для отримання фізичними особами адміністративних послуг у зазначеній сфері та забезпечення реалізації гарантованого державою права на шлюб запроваджено пілотний проект щодо державної реєстрації шлюбу у скорочені строки за обраним заявником місцем, у тому числі у місті Тернополі.
27 січня 2017 року Головним територіальним управлінням юстиції у Тернопільський області отримано Клопотання про спроможність надання послуг з організації проведення державної реєстрації шлюбу від Комунального підприємства «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» тернопільської міської ради.
За результатами розгляду клопотання встановлено, що комунальний заклад має всі умови, визначені вимогами пункту 2 Кабінету Міністрів України «Про запровадження реалізації пілотного проекту щодо державної реєстрації шлюбу» від 13.07.2016 № 502-р, та спроможний надавати послуги з організації проведення державної реєстрації шлюбу за обраним заявником місцем.
Комунальний заклад має в наявності окреме приміщення для уповноваженого працівника відділу державної реєстрації актів цивільного стану, обладнане необхідною комп’ютерною технікою, та місце для проведення державної реєстрації шлюбу.
Повне найменування юридичної особи: Комунальне підприємство «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» тернопільської міської ради
Місце знаходження: 46000 Тернопільська область, м.Тернопіль, вул.Гайова, будинок 54; фактичне місцезнаходження юридичної особи: 46001, Тернопільська область, місто Тернопіль, вул.Коперника, будинок 1
Код ЄДРПОУ: 14041652
Місце проведення державної реєстрації шлюбу: 46001, Тернопільська область, м.Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка, будинок 27, Український Дім «Перемога»
Інформація про можливість отримання послуги «Шлюб за добу» буде розміщена на сайті Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області.
За більш детальною інформацією, звертайтеся у Відділ державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області за адресою: м. Тернопіль, вул. Грушевського, 8, тел. 52-34-06.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
379