Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернополянам варто очікувати на черговий стрибок цін

Тернополянам варто очікувати на черговий стрибок цін

27.01.2017, 23:00
Подорожчають не тільки продукти харчування, а й різні види послуг. З початку року в місті вже подорожчав проїзд. І це лише старт.
Зарплату 3200 гривень уряд подає як неймовірне і видатне досягнення. Та не встигли ще люди її отримати, як ціни стрімко поповзли догори.
Зокрема, у Тернополі швиденько подорожчали вартість проїзду і паркування. Але це ще не все. З 1 лютого тернополян очікує ще багато цінових сюрпризів.
Так, «Київстар» піднімає тарифи майже на 25 відсотків. Тепер найдешевший тарифний план коштуватиме 65 гривень, а найдорожчий – 175.
Не відстає від конкурента і Vodafone. Тут вартість найдешевшого тарифного плану піднімуть на 10 гривень.
«Укрзалізниця» також миттєво відреагувала на підняття зарплат. Тепер за її послуги тернополянам доведеться платити трішки більше. На скільки саме, поки що не відомо, але зростання вартості квитків може бути доволі суттєвим.
На 22 відсотки зросте вартість газу. Щоправда, піднімає її «Нафтогаз» поки що лише для промислових користувачів, але це одразу відчують і пересічні громадяни. Адже відповідно зростуть ціни на багато видів продукції і послуг.
Для тих же промислових споживачів зросте вартість електроенергії. Всього на 1-3 відсотки. Експерти ж зазначають, що це вплине на тарифи за водокористування.
Як бачимо, обіцяна велика зарплата дуже швидко знову стане маленькою. А наведені вище цифри – це ще не все. Урядовці обов’язково придумають, на що ще підняти ціни, щоб ми з вами часом не відчули себе заможними, повідомляє pro.te.ua

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
389