Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Будь в курсі: на сайті Тернополя 0352.ua оновлено мобільний додаток

Будь в курсі: на сайті Тернополя 0352.ua оновлено мобільний додаток

26.01.2017, 20:30

Розробники сайту 0352.ua нещодавно зробили несподіваний "сюрприз" для наших читачів, які користуються мобільним додатком. 

Відтепер новий мобільний додаток 0352.ua став набагато зручнішим, функціональним та медійним. Наразі оновлений додаток можна встановити із смартфона або планшета, у якому діє система Android на Google Play Market, із iPad, iPhone і iPod є можливість завантажити на App Store.

Хочеться вірити у те, що таким оновленням ви будете задоволені, адже у додатку тепер є чудова можливість насолоджуватись яскравим дизайном та великим розміром світлин у розділі "Новини". Аналогічні зміни проведені і у рубриці фотоновини та відеоновини.
aaD14K6bEO0
AASfp7OCZ_g
pzL8ergcJNo

У переліку, який розміщений нижче Ви можете переглянути усі зміни проведені у мобільному додатку:
1. Покращена стабільність і швидкість роботи програми. 2. Додана можливість автоматичного оновлення новин в фоновому режимі. 3. Поліпшено роботу з гео-даними в довіднику. 4. Додана можливість відкривати посилання на новини 0352.ua в додатку. 5. Додана авторизація за допомогою соціальних мереж. 6. Додана можливість додавати оголошення з програми. 7. Додана можливість зберігати підприємства в обране.

Нагадаємо, що раніше на сайті 0352.ua була доступна лише мобільна версія сайту.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
426