Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → "Голову ніхто не відгризав": нові подробиці загибелі літньої жінки поблизу Тернополя

"Голову ніхто не відгризав": нові подробиці загибелі літньої жінки поблизу Тернополя

23.01.2017, 20:30
Активісти ГО "Ноїв ковчег" стверджують, що собаки не відгризали голову жінки, як про це повідомили правоохоронці
У цьому вони запевняють на своїй сторінці в Фейсбуці.
"Дівчата з "Ноєвого ковчегу" вчора і сьогодні знову навідувалися на хутір Шаварівку, де нещодавно стався трагічний випадок з літньою жінкою. З'ясувалися цікаві подробиці. Там живе 12 собак, з них 8 сучок, половина з яких вагітні. Собак, окрім покійної бабусі, доглядає її син, пан Ігор. Він на велосипеді приїждає їх годувати два рази в день. Собак їм підкидали, а ці люди дуже сердечні і вигнати бідолаг не наважувалися. Чоловік дуже плаче і побивається за своєю мамою.
А тепер головне. Ніхто нікого не загриз. Жінка померла від серцевого нападу, голову ніхто не відгризав, а було покусане обличчя. Чоловік пішов шукати маму ще вночі, знайшов в 4 ранку. Біля неї сиділи собачки, ніби охороняли. Виникає питання: навіщо було говорити неправду і роздувати таку ненависть до собак?", – йдеться в повідомленні.
Водночас активісти організації закликали небайдужих допомогти простерилізувати вісім собак, які живуть на хуторі.
"Також, може хтось захоче допомагати з харчуванням пану Ігору, адже він збирає і здає картон, щоб їх прогодувати. Вдячні всім дівчатам, які не побоялися "людожерів": Юлі Козіцькій, Оксані Бадло, Інні Совяк", – написали активісти.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
285