Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Некваліфіковані дії тернопільського тренера із шахів травмують психіку школярів

Некваліфіковані дії тернопільського тренера із шахів травмують психіку школярів

21.01.2017, 11:00

Нещодавно у одному із шахматних клубів Тернополя викладач, який не має педагогічної освіти гнобив 8-річну дитину на тренуваннях, а також виганяв за двері класу.

Про це в коментарі 0352.ua розповів батько хлопчика Марка, який відвідує заняття із шахів.

Зі слів батька Сергія, його син відвідує заняття із шахів у тернопільському клубі впродовж 2 років і має 2 розряд, що є досить високим рівнем у цій грі. Втім, останнім часом відвідувати тренування його син категорно відмовився через те, що виник конфлікт у спілкуванні із викладачем.

"Це не перший випадок, коли викладач із шахів у клубі, до якого ходить мій син, залишав дітей без нагляду. Цього разу сталася неприємна ситуація із моєю дитиною. Вчитель вигнав мого сина Марка із  класу за двері. Син подзвонив мені із плачем і скаржився на те, щоб я змінив тренера, адже казав, що він дуже погано до нього ставиться, тому більше так не може терпіти", - розовів батько Сергій.

Батько зазначає, що замість того, аби підтримувати учнів він неадекватно поводився, сміявся і гнобив їх на тренуваннях, а найбільше мого сина, адже він був найменшим у групі. Інші діти відвідували заняття старші віком від 12 до 14 років.

"На сьогоднішіній день я подав заяву в поліцію, податкову, а також повідомив обласного начальника фізичної культури. Важливо також і те, що викладач не має жодної педагогічної освіти. Як така людина має право проводити заняття? Так, як навчання є платним, я попросив у викладача отримати чек, втім, він відмовився мені його надавати. Тепер у мене закладається сумнів чи ця особа є підприємцем, а, можливо, і шахраєм?", - наголошує батько.

Сергій каже, що тренер заявляв про те, що є підприємцем, втім, не впевнений наскільки інформація є достовірною.

Батько Марка стверджує, якщо буде мати чеки про оплату на руках, тоді зможе звернутись у відділ прав захисту споживачів, а також подати до суду. Чоловік має намір попередити і інших батьків, щоб були більш спостережливими щодо викладачів клубу, щоб пізніше не доводилось стикатись із такими ж проблемами.

"Хочу попередити усіх батьків, які віддали дитину на цей гурток і звернути особливо увагу на те, до кого ведете на урок, адже аналогічна ситуація може трапитися із вашою дитиною", - запевняє батько 8-річного Марка.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
312