Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Туристи у Тернополі мають де безкоштовно переночувати

Туристи у Тернополі мають де безкоштовно переночувати

19.01.2017, 19:00
У Тернопільській міській раді затвердили фінансовий план нещодавно відкритого комунального підприємства «Туристично-інформаційний центр міста Тернополя».

Зробили це 18 січня на засіданні виконавчого комітету.

У 2017 році установа працюватиме завдяки коштам, які надходитимуть від проведення масових заходів у Тернополі, доходам від продажу сувенірної продукції та здачі в оренду комунального майна, яке знаходиться на балансі підприємства. Окрім того, безпосередньо від роботи з туристами, які приїжджатимуть у місто.

«Багато груп приїжджають саме вночі – о 4-5 ранку. Вони дивляться фільми про Тернопіль, які є в нас і різні матеріали, - розповідає БезТабу директор КП «Туристично-інформаційний центр Тернополя» Тарас Ковальчук. - Наприклад, маємо одеситів, які вже 5 раз приїжджають до нас о 5 ранку, виходять о 8 годині і їдуть по складеному маршруту – замки, печери чи ще кудись. За рахунок цього організовуємо подальший рух туристів».

За словами посадовця, щотижня туристично-інформаційний центр відвідують від 120 до 170 туристів.

Нагадаємо, установу, яка цілодобово приймає мандрівників, вперше відкрили у вересні не лише в Тернополі, але й у всій Україні. Знаходиться туристично-інформаційний центр за адресою вул. Грушевського, 2.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
296