Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → До Тернопільського національного економічного університету завітали учні Попаснянського будинку дитячої та юнацької творчості

До Тернопільського національного економічного університету завітали учні Попаснянського будинку дитячої та юнацької творчості

16.01.2017, 14:40

Тернопільщина здавна славиться багатими Різдвяними традиціями та цікавими звичаями. Адміністрація Тернопільського національного економічного університету докладає максимум зусиль для того, щоб передати молоді любов до культури рідного народу. Неодноразово організовуються мистецькі зустрічі з молоддю інших регіонів України.

На період цьогорічних Різдвяних свят (з 5 по 9 січня) на запрошення й за сприяння ректора Тернопільського національного економічного університету, доктора економічних наук, професора Андрія Ігоровича Крисоватого та начальника Тернопільського зонального відділення військової служби правопорядку Івана Тарасовича Бугая до Тернопільщини завітали учні Попаснянського будинку дитячої та юнацької творчості (Луганська область) разом з директором Людмилою Григоренко та керівником вокального гуртка Тетяною Домашенко.

Програма перебування була доволі насиченою. Гості мали нагоду ознайомилися з умовами навчання в Тернопільському національному економічному університеті та коледжах вищого навчального закладу, матеріально-технічною базою ТНЕУ. Надзвичайно цікавими були екскурсії по місту Тернопіль, а також поїздки до Збаразького замку, Свято-Успенської Почаївської лаври, м. Хмельницький.

Дітей приємно вразили традиції відзначення Святвечора та Різдва Христового у родинах працівників Тернопільського національного економічного університету, в яких упродовж декількох днів гості проживали.

 

Увечері, на Різдво, учні взяли участь у Богослужінні в Катедральному Соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці м. Тернополя, де заколядували українські колядки, а також відвідали найбільшу Різдвяну шопку в Україні, що в Церкві святого Апостола Петра м. Тернопіль.

Організаторами перебування дітей Попаснянщини виступили заступник директора Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій ТНЕУ А. В. Грицьків, декан факультету фінансів А. Я. Кізима, голова Тернопільської обласної організації ветеранів-учасників миротворчих операцій О. С. Кіндрат, доцент кафедри фінансів ім. С.І. Юрія факультету фінансів А. І. Машко, директор коледжу економіки, права та інформаційних технолоій ТНЕУ О. Л. Шашкевич.

Діти висловлюють слова щирої вдячності за теплий прийом ректору ТНЕУ А. І. Крисоватому та сподіваються, що у майбутньому стануть студентами найкращого університету України – Тернопільського національного економічного університету.

Учні Попаснянського будинку дитячої та юнацької творчості підтвердили, що Україна – єдина, соборна та незалежна Держава, а Схід і Захід – разом!

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
120