Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Міністр охорони здоров' в захваті від ідеї доцента медицини з Івано-Франківська

Міністр охорони здоров' в захваті від ідеї доцента медицини з Івано-Франківська

14.01.2017, 16:40

Викладачка Івано-Франківаського медичного університету та її студент створили доступний курс медичного циклу "Проста гістологія", в якому пояснено про будову і життєдіяльність клітин. 

Доцент кафедри гістології, цитології та ембріології місцевого медичного університету Ольга Гевка та студент шостого курсу Микола Островський вирішили створити курс на платформі Prometheus.
_MG_1093-Edit

Доцент кафедри гістології, цитології та ембріології ІМУ Ольга Гевка
_MG_1110-Edit

Студент шостого курсу ІМУ Микола Островський

Як зазначають творці Prometheus, ще місяць тому тут абсолютно точно не планували запускати курси медичної тематики. Але перед Новим роком практично одночасно з ними зв’язалися відразу три групи волонтерів, які самостійно створили медичні безкоштовні онлайн-курси і отримали дозвіл на переклад низки провідних західних курсів.
прометеус

Міністр охорони здоров'я України Уляна Супрун в захваті від такої ідеї, особливо від доступності змісту на відео: коли складні речі пояснюються легко і доступно. Відео Супрун прокоментувала на своїй сторінці у фейсбук.
супурун

«Вивчення м’язової чи будь-якої іншої тканини неможливе без розуміння будови клітини. З клітин все починається, — говорить Ольга Гевка. — Наш курс складається з трьох частин. Спершу ми поступово охопимо цитологію, науку про клітини. Згодом — загальну гістологію, в якій вивчатимемо тканини. З цими знаннями ми зможемо піднятися на рівень органів під час вивчення спеціальної гістології. У наших відео ми забезпечимо глядачів тією важливою інформацією про будову та функції людського організму, яка необхідна для вивчення клінічних дисциплін, та буде основою їхнього клінічного мислення як майбутніх лікарів».
Сторінка он-лайн курсу «Проста гістологія» на сайті Prometheus.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
303