Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Через ожеледицю на дорогах Прикарпаття автомобілісти з'їжджають у кювети

Через ожеледицю на дорогах Прикарпаття автомобілісти з'їжджають у кювети

09.01.2017, 19:05

Впродовж вчорашньої доби, 8 січня, прикарпатським рятувальникам довелося п'ять раз виїжджати на допомогу автомобілістам.

Так, о 7 годині ранку на лінію «101» надійшло повідомлення про те, що на дорозі між селами Петранка та Вербівка, що на Рожнятівщині, у снігу застряг автомобіль. Витягнути його вдалося за допомогою пожежного автомобіля та буксирувального тросу.

Вже ввечері рятувальникам довелося витягати кілька автомобілів із кюветів. Близько 18.35 години у Косові водій автомобіля «Reno Trafik» не впорався з керуванням та з’їхав з дороги у кювет. Допомагали автомобілісту місцеві рятувальники. Вже о 19.10 годині така ж біда спіткала й водія автомобіля «Тойота Хічландер» у Долині. А о 21.30 годині допомога рятувальників знадобилася водію легковик «Honda Acort», який з'їхав в кювет в селищі Делятин.

Окрім того, близько 21.05 години до верховинських рятувальників звернувся водій автобуса марки «Сетра 228». Він пояснив, що через ожеледицею не може самостійно виїхати на Кривопільський Перевал. Тож працівники пожежно-рятувальної служби витягнули автобус за допомогою пожежного автомобіля та буксирувального тросу.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
277