Главная страница → Господарка → Тернопільська довгожителька розповіла як виглядав довоєнний різдвяний стіл
Тернопільська довгожителька розповіла як виглядав довоєнний різдвяний стіл
08.01.2017, 17:00
Тернопільська довгожителька Ірина Максимів розповіла, які продукти тернополяни використовували, щоб накрити святковий стіл. - На Різдво ми готуємо все так само, як і перед війною. В мене має бути на столі 12 страв. Кутю, до прикладу, дехто готує із рису, але у нас все була пшеничка. Те, що тепер називають узваром ми називали компотом із сушені. Пісний борщ. Окремо варилися вушка. То маленькі пиріжки з грибочками, бараболькою та смаженою цибулькою. Ше була фарширована і смажена риба, капуста з грибами,- каже пані Ірина.
► Літо 2024 року буде таким же спекотним, як і попереднє, а потім буде "переворот", – кліматологи ► В Індонезії блискавка вбила футболіста під час матчу (відео) ► 17 лютого очікуються найбільші морози ► Шторм на Філліпінах забрав життя 6 людей ► Над Швецією з'явилось унікальне сонячне гало