Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Як тернопільські військовослужбовці зустрічали Різдво?

Як тернопільські військовослужбовці зустрічали Різдво?

07.01.2017, 19:00
За доброю традицією зі сходом першої зірки однією великою родиною у солдатській їдальні зібралися військовослужбовці артилерійської бригади, представники обласної влади та священники.Зійшлися,аби разом, щиро помолитися та скуштувати головну страву цього вечора-кутю.
Багатий та різноманітний цього разу виявився стіл. Були і основні наїдки: борщ, риба, вареники , картопля ,узвар,грибний росіл. Були й цукерки, солодощі, фрукти .Поварі в їдальні,командири та солдати,усі долучилися,щоб все вийшло гарно,смачно,по-домашньому. Що й казати по-військовому дружня атмосфера супроводжувала вечір.
Із теплими словами до солдатів звернувся перший заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Юрій Юрик. Він побажав армійцям цілий рік зберігати в серці українські традиції та жити за усіма правилами християнина-захисника держави.
Військовий капелан,товариш та наставник артилеристів Вячеслав Кізілов освятив вечерю та у спільній молитві благословив солдатів на мир, добрі помисли і відданість своїй країні. За словами т.в.о командира артбригади полковника В.В.Козловця свят-вечір це особлива подія у житті військової частини, адже щороку під час такої вечері ми бачимо за одним столом одну українську військову сімю.
121315161817

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
304