Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → На Різдво для бідних людей Івано-Франківська накриють святковий стіл

На Різдво для бідних людей Івано-Франківська накриють святковий стіл

06.01.2017, 12:10

Завтра, 7 січня, Спільнота святого Егідія проведе Різдвяний обід Милосердя з бідними та бездомними людьми. У храмі Зіслання Святого Духа, що по вул. Коновальця, 105, буде накритий святковий стіл на 70 бідних та 40 помічників. Такі ж обіди проведуть у Києві та Львові. 

У програмі святкування Різдва також передбачені привітання, пригощання, подарунки та музика.

"Щоб підготувати таке велике свято потрібна допомога багатьох людей. Наприклад в Києві провели акцію "Таємний санта" пропонуючи людям зробити подарунок для конкретної людини в будинку перестарілих чи інтернаті для діти. 270 подарунки прийшли з усіх куточків України. А в Івано-Франківську продавали "подарункові сертифікати милосердя, що розліталися як пиріжки", — розповідає координатор осередку в Івано-Іранківську Іван Харук.

Цього року Спільноті святого Егідія виповнилося 25 років в Україні. Весь цей час її супроводжували бідні люди, бездомні, літні люди, діти.

"З кожним із них ми зустрічаємося щотижня, щоб принести ліки чи їжу, поспілкуватися, порадитися, — каже голова Спільноти в Киві Юрій Ліфансе. — Наприклад це 35 тисяч порцій їжі для бездомних в трьох містах України — Львів, Івано-Франківськ та Київ".

Нагадуємо всім, що в мороз потрібно звертати особливу увагу на людей, що залишаються на вулиці. Навіть просто святкове привітання, щоб переконатися, що людина не заснула на морзі — рятує життя, коли на вулиці — 20.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
300