Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Як позбутися від похмілля 1 січня без допомоги аптечних засобів

Як позбутися від похмілля 1 січня без допомоги аптечних засобів

01.01.2017, 16:30

Найскладніший ранок — 1 січня! Всю ніч танцювали, пили шампанське і... трохи не розрахували свою дозу? Поспішаємо на допомогу і ділимося порадами, які допоможуть позбутися від похмілля.

Вода

Починаємо ранок 1 січня з води і п'ємо її протягом усього дня! Рясне пиття допоможе впоратися з похміллям. Також добре прийняти душ, тільки не надто гарячий. Ви відчуєте, що знову повертаєтеся до життя!

Капуста

Капуста — старий добрий засіб від похмілля, тільки вона повинна бути квашена, а не маринована. Будьте впевнені, ваші гості, які прийдуть 1 січня, вам теж скажуть спасибі!

Вода + лимон

Лимон завжди повинен бути в холодильнику на «всякий пожежний випадок». Якщо вранці 1 січня болить голова, візьміть стакан води і додайте сік лимона в пропорції 1:1. Такий напій швидко поставить вас на ноги.

Суп пюре

Напевно у вас залишилися салати після новорічного застілля, але не варто починати з ними ранок 1 січня. Потрібна більш легка їжа і свіжіша. Добре приготувати бульйон або суп пюре. Важливо, щоб страви були теплими, тільки в цьому випадку ви позбудетеся від похмільного синдрому.

Кисломолочні продукти

Кефір, молоко, йогурт — хоч щось знайдіть в холодильнику, щоб привести себе до тями. Кисломолочні продукти допоможуть зняти жахливі наслідки похмільного синдрому.

Рис

Звичайно, дуже сумно їсти рис, коли в холодильнику стоїть улюблене блюдо, але вам потрібно поправити здоров'я, тому відваріть рис і додайте вершкового масла. Несмачно, але зате ви позбудетеся від похмілля.

Окрошка

Далеко не зимова страва, зате врятує вас від мятого стану. Якщо в холодильнику є квас, свіжий огірок, м'ясо і яйце, приготуйте окрошку, щоб відновити сили.

Фреш

Вранці 1 січня насичуємо себе вітаміном С. Зробіть апельсиновий фреш, грейпфрутовий, яблучно-морквяний або мандариновий.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
360