Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → В ДТП у передмісті Франківська збито двоє пішоходів. Причина — погана видимість і відсутність вуличного освітлення

В ДТП у передмісті Франківська збито двоє пішоходів. Причина — погана видимість і відсутність вуличного освітлення

27.12.2016, 22:36

Сьогодні ввечері, 27 грудня, близько 18.30 на вулиці Крихівецькій трапилася аварія: водій не побачив двох пішоходів, які переходили дорогу по нерегульованому переходу і вчинив наїзд на них.

Як повідомляє 0342.ua прес-служба патрульної поліції, водій, який керував “ВАЗ-2109? пройшов тест на рівень алкоголю в крові і виявився абсолютно тверезим.

За словами чоловіка, він не побачив перехожих через їх темний одяг і складні погодні умови — сніг з дощем. Ще одним фактором стала погана освітленість дороги.

Прес-секретар патрульної поліції Микола Гурак підтвердив останнє, наголосивши, що й зараз нормальне освітлення на цій вулиці відсутнє.

Після інциденту водій сам викликав швидку допомогу і надав чоловікам першу допомогу. Наразі потерпілі перебувають у лікарні. Один з них отримав забій ноги, інший знаходиться в дещо тяжчому стані через падіння на лобове скло.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
367