Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернополяни реєструватимуться на візу до Польщі за новими правилами

Тернополяни реєструватимуться на візу до Польщі за новими правилами

26.12.2016, 14:30
З 20 січня 2017 року змінюється порядок реєстрації на подачу документів для отримання візи в Польщу. Нові норми стосуються Пункту Прийому Візових Анкет у Тернополі. Нововведення запроваджує Посольство Республіки Польща в Україні спільно з оператором VFS Global.

Нова система реєстрації полягає у тому, що заявникам більше не потрібно буде телефонувати в сall сenter чи реєструватися через інтернет-сайт після здійснення передоплати. Відтепер, після того, як заявник зберете всі необхідні документи для подачі на обрану категорію візи, йому необхідно буде звернутись із закордонним паспортом до відділення Кредо Банку чи Ідея Банку та оплатити сервісний збір. Під час здійснення передоплати в банку слід:

— вказати, який тип візи бажаєте одержати та обрати ППВА, до якого бажаєте звернутись для подачі документів;
— отримати унікальний код PTN, який впродовж наступної доби активується через систему реєстрації. Реєстрація дати і часу подачі документів відбувається автоматично;
— повідомити про дійсний номер телефону.

За цим номером згодом телефонуватиме оператор з метою підтвердження дати і часу подачі документів на візу до Польщі, пише Репортер

Заявник можете або погодитись на запропоновану оператором дату та час подачі документів, або ж зареєструватись на інший день. Оскільки система зв’язку з оператором буде автоматичною, дзвінки надходитимуть лише після оплати відповідних послуг у банку. Тим, хто оплатив рахунок згідно з попередньою системою реєстрації, хвилюватися не слід – ви, як і раніше, зможете зареєструватись online через сall сenter.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
121