Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Чимало тернополян буквально спустошує банкомати “Приватбанку”

Чимало тернополян буквально спустошує банкомати “Приватбанку”

22.12.2016, 22:00
Націоналізація Приватбанку викликала неабиякий ажіотаж серед його клієнтів. Чимало людей буквально спустошує банкомати, знімаючи навіть мінімальні заощадження. Однак у відділеннях банку заспокоюють: такої необхідності немає, система працюватиме незалежно від власника банку.
Тернополянка Олена Гук каже, що у перший день після націоналізації Приватбанку, вирішила забрати всі заощадження. Жінка каже, що не готова довірити свої гроші банку держави, пише зз.
«Я вже мала досвід, коли втратила свої груші, зберігаючи їх у державному банку. Більше не хочу, щоб таке трапилося зі мною. Мої заощадження потрібні мені та моїм дітям. Тому вирішила все забрати. У банкоматі грошей не було, довелося йти у відділення. Там все нормально, грошей вистачило. Може тому, що я була одна з перших».
Наразі у банкоматах Привату діють обмеження на зняття готівки. Гроші закінчуються лише через ажіотаж, – запевняють банкіри. За інформацією прес-служби “Приватбанку”, за останню добу оформлено майже дві тисячі нових депозитів фізичних осіб на суму 37 мільйонів гривень.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
355