Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Тернополі цигани "розводять" людей на гроші

У Тернополі цигани "розводять" людей на гроші

17.12.2016, 22:00
За оперативними даними, до нашого обласного центру заїхала група осіб ромської національності, які під приводом продажу посуду вводять в оману людей похилого віку.
Зловмисники пропонують переважно пенсіонерам придбати дуже дорогий кухонний інвентар за дешевшою ціною. Бувають випадки, якщо майбутня жертва не виявляє бажання придбати товар, просять взяти як заставу в обмін на певну суму грошей, обіцяючи повернутися і віддячити за послугу.
Зловмисники можуть пересуватися на автомобілі марки «Мерседес» з іноземними номерами. Тому поліцейські просять мешканців області звертати увагу на такі транспортні засоби. Також застерігають не вестися на спокусливі пропозиції іноземців, і в жодному разі не пускати їх до власного помешкання, адже бували випадки, що пройдисвіти ще й обкрадали жертв.
У випадку, якщо вам чи вашим знайомим пропонували придбати дорогий товар, або ви помітили підозрілих осіб, що займаються таким шахрайським «бізнесом», негайно звертайтеся до поліції за номерами: 27-12-58, 27-11-70 або 102.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
338