Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Думки тернополян: чи варто переносити святкування Різдва із 7 січня на 25 грудня?

Думки тернополян: чи варто переносити святкування Різдва із 7 січня на 25 грудня?

14.12.2016, 22:00

У зв'язку із тим, що депутат Верховної Ради Олександр Бригинець зареєстрував законопроект про перенесення святкування Різдва Христового з 7 січня на 25 грудня, сайт 0352.ua вирішив опублікувати опитування для тернополян.

У соціальних мережах надзвичайно активно останнім часом поширились чутки про те, чи потрібно переносити святкування Рідва. Думок з приводу цього багато і вони різні, адже люди відносяться до цього питання як з позитивом, так із негативом. Отже, сайт 0352.ua у рубриці "Голос міста" вирішив перевірити, як мешканці Тернополя відреагують на опитування під назвою "Чи варто переносити святкування Різдва із 7 січня на 25 грудня". 

У опитуванні мають змогу брати участь усі охочі тернополяни, а також долучатись до обговорення, тобто розміщувати свої коментарі під опублікованим опитуванням і дискутувати на запропоновану тему. Опитування містить три варіанти відповідей: "Так, це чудова ідея, адже майже вся Європа святкує 25 грудня", "Ні, потрібно залишити дату 7 січня, адже саме тоді святкували наші предки", "Найкраще святкувати і 25 грудня, і 7 січня".

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
366