Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернополянка завоювала “золото” Кубка світу з біатлону

Тернополянка завоювала “золото” Кубка світу з біатлону

11.12.2016, 20:00
Анастасія Меркушина здобула другу для себе перемогу на етапі Кубку IBU в Ріднау, вигравши і спринтерську гонку, після одиночного міксту в парі з Артемом Тіщенком.
Причому вона мала 35 секунд переваги на фініші перед найближчою суперницею, повідомляє champion.com.ua.
Тернополянка, розлючена на себе за невдачі у Кубку світу, у суботу, 10 грудня, була нестримною: найкращий хід на трасі (на 13 секунд швидше другого місця), ідеальна точність і швидкість стрільби (всього 0,2 секунди відставання від найкращого результату за часом перебування на рубежах).
Усе це вилилося у блискучу перемогу з унікальними шансами на успіх у гонці переслідування.
Друге місце у гонці дісталося традиційній суперниці Насті, ще починаючи зі змагань дівчат, – Ульяні Кайшевій, а бронзу завоювала німкеня Каролін Горхлер. Усі три призери обійшлися без штрафних кіл.
Крім Меркушиної, кубкові очки набрали також Марія Кручова та Юлія Бригинець з 31-м і 34-м результатом відповідно. А Яна Пустовалова з одним промахом не без зусиль пробилась у гонку переслідування.
Перевага у 35 секунд над другим місцем – це третій результат в історії українського біатлону. Більшу перевагу у двох гонках мала тільки Олена Зубрилова у далекому 2000-му році.
У заліку Кубку IBU Меркушина займає на момент написання 13-те місце. А можлива перемога у гонці переслідування може підняти українку навіть у п’ятірку.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
345