Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → ТОП-5 порад тернополянкам про те, як не зіпсувати фігуру під час новорічних свят

ТОП-5 порад тернополянкам про те, як не зіпсувати фігуру під час новорічних свят

07.12.2016, 20:00

Кожна жінка мріє виглядати привабливою та чарівною, втім, у період новорічних та різдвяних свят не так легко зберегти гарну фігуру, коли на святкових столах сила-силенна вишуканих наїдків, а головне калорійних. Отож, сайт 0352.ua публікує підбірку порад про те, як тернополянки можуть коштувати все за столом і в той же час зберегти фігуру. 

1. Щоб святкові дні не принесли вам зайві кілограми, а лише радість та приємний настрій потрібно стежити за тим, що споживаєте за столом. Найперше, що потрібно пам'ятати це - не сідати за стіл голодним, тому перед тим, як збираєтесь це зробити легенько перекусіть. Не варто перекушувати яблуками чи ананасом, адже ці фрукти підвищують апетит.

2. Постарайтесь під час застілля не вживати білого хліба, втім, якщо ви не можете аж ніяк без нього повноцінно харчуватись, тоді скуштуйте у малій кількості. Найкращим витходом із ситуації буде вживання житнього хліба, адже у ньому міститься в кілька разів менше калорій.

3. Важливим правилом для збереження гарної фігури для вас має слугувати і те, що потрібно повільно пережовувати їжу. Коли ви будете пережовувати їжу повільно, водночас насолоджуючись кожною стравою, тоді ви відчуватимете ситість і не з’їсте більше норми. 

4. Не забувайте, якщо під час новорічних свят ви хочете поласувати багатьма калорійними стравами, тоді і рухатись вам потрібно не мало. Отож, будьте активними під час святкувань. Найкращі поради будеуть для вас - танці та фотографування, а тим більше, що це принесе вам пізніше приємні спогади про свята. Також можна чудово провести час із друзями, рідними, прогулявшись на свіжому повітрі. Ідей щодо занять є багато, до прикладу, покататися на санках, зліпити снігову бабу або пограти в сніжки. Такі ігри не дозволять вам поринути у похмурий настрій, а найголовніше допоможе спалити набрані калорії.

5. І на останок, не менш важлива порада під час участі у різноманітних застіллях - стежте за вживанням кількості алкоголю, адже ці напої містять дуже велику кількість калорій, а також наганяють апетит. Дорогі тернополянки, постарайтесь споживати якнайменше горілки, віскі, коньяку, а найкраще буде якщо ви заміните їх легкими білими і червоними винами. Пам'ятайте також і про те, що запивати важку і калорійну їжу алкоголем не рекомендується. адже це негативно впливає на організм. 

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
233