Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Актори тернопільського драмтеатру поїхали в зону АТО

Актори тернопільського драмтеатру поїхали в зону АТО

02.12.2016, 22:00
Взявши на озброєння комедійну виставу за п’єсою Григорія Квітки-Основ’яненка «Сватання на Гончарівці», тридцять п’ятеро тернопільських акторів поїхали у місто Лисичанськ, що на Луганщині.
АНДРІЙ МАЛІНОВИЧ, заслужений артист України: «Театр просто не може залишатися осторонь всіх тих подій, які відбуваються на Сході. Ми вже давно планували цю поїздку і нарешті вона збулася, нарешті ми їдемо».
БОРИС РЕПКА, директор Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка: «З виставою звісно. Ми давали декілька назв, давали такі тематичні назви, але вони захотіли нашу «Сватання на Гончарівці». Комедію, щоб трошечки дати їм настрою. Власне на цій виставі будуть і глядачі мешканці даного містечка, і наші вояки».
Борис Репка також підкреслює, ініціатором такої поїздки став актор театру Микола Бажанов, передає ІНТБ
МИКОЛА БАЖАНОВ, заслужений артист України: «Вона назрівала давно. Це болить нас,це є така наша позиція на сьогодні. Власне скоординовані всі дії. 3-го числа ми маємо о 3-тій годині там виставу. Це присвячено до захисника Вітчизни, наших хлопців привітати з захисниками Вітчизни».
Актори запевняють, їдуть у гарному гуморі, і ані погодні умови, ані те, що будуть близько до лінії розмежування, їх не лякає.
СЕРГІЙ БАЧИК, актор: «Хочемо з таким настроєм приїхати і зіграти нашу виставу. Вона є комедійна, позитивна, трохи нашим побратимам додати позитиву».
ІГОР САЧКО, актор: «Павло Кандзюба, батько оцього по ролі. Ця вистава дуже багато десятиліть йде на сценах українських театрів, це одна з кращих п’єс, одна з кращих комедій, так. Так, що гарного настрою ми побажаємо і тим, хто з нами буде її дивитися».
ЯРОСЛАВА МЕЛЬНИК, актриса: «Дуже хвилююся. Хвилююся не через те, що погана дорога, чи далека дорога, а зустрічі із тими солдатами, які там воюють на передовій. З тими нашими дітками, з нашими синами, які проливають кров, які віддають своє життя за наше майбутнє, за наш спокій. Щоб ми спокійно спали».
ВІТАЛІЙ ЛУГОВИЙ, актор: «Зброя у актора – це слово, пісня. І якщо від нашої гри хоча б один солдат посміхнеться, я буду щасливий, що я також вніс хоч невелику крапельку свого внеску в загальну нашу українську справу».
Ну і, звичайно, до зустрічі з бійцями підготували також подарунки, які передали місцеві підприємці, які, до слова, спільно із владою Тернопільщини, і допомогли із організацією самої поїздки.
Фото: Наш день 

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
374