Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Прикарпатцям радять відмовитися від автомобільних поїздок з дітьми та екскурсійних турів автобусом

Прикарпатцям радять відмовитися від автомобільних поїздок з дітьми та екскурсійних турів автобусом

02.12.2016, 22:30

Прикарпатцям радять відмовитися від поїздок автомобілями із дітьми-пасажирами та екскурсійних турів автобусами. Якщо вже є нагальна потреба, краще скористатися поїздом. А все, — через прогнозоване погіршення погодних умов.

Згідно даних гідрометеорологічного центру, впродовж 2 та 3 грудня очікується переміщення циклону з північного заходу, який супроводжуватиметься сильним мокрим снігом, ожеледицею, налипанням мокрого снігу, хуртовиною, поривами вітру 17 — 22 м/с, а у високогір’ї Карпат — 25 — 30 м/с.

Задля безпеки водіїв, у службі автомобільних доріг просять подбати, щоб транспортний засіб перебував у технічно справному стані, щоб колеса автомобіля були "одягнуті" у зимові шини, а при можливості мати з собою лопату для снігу, протислизькі ланцюги для коліс, буксирувальний трос тощо.

Більше того, водіїв закликають бути уважними та обережними за кермом. Дотримуватися неухильно ПДР, не перевищувати допустиму швидкість і не виконувате ризикованих маневрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пункти обігріву на автошляхах області й телефони гарячих ліній

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
370