Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Вчора ввечері на львівській трасі застрягли фури

Вчора ввечері на львівській трасі застрягли фури

02.12.2016, 11:02

На підйомі львівської дороги, що в напрямку Бібрки, вчора ввечері застрягло кілька фур. Подібна ситуація спостерігалася й у Рогатинському районі. 

Про це повідомили водії у спільноті AutoLife IF.

"Якщо б комусь кортіло до Львова через Бібрку — не рекомендую. Фур стоїть багато, автодор не поспішає, хтось проскакує на підйоми, а хтось на них зависає", — пишуть у спільноті.

"Така ж сама ситуація в с. Лопушня (Рогатинський р-н). Під гору стоїть багато фур... Протяжність — 0.5 км. Одну фуру розвернуло посеред дороги. Трактори не можуть бодай когось зрушити з місця", — там же коментують місцеві водії. 

З 1 грудня введено обмеження руху великовагових транспортних засобів на дорогах державного значення Львівської області. Службою автомобільних доріг Івано-Франківської області спільно з ГУНП в Івано-Франківській області обмежено рух великовагових транспортних засобів при в’їзді у Львівську область зі сторони м. Рогатин (дороги Н-10 Мукачево-Львів, М-12 Стрий-Знам’янка, Т-14-17 Куровичі-Рогатин) та зі сторони м. Долина (дорога Н-10 Стрий-Чернівці). 

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
237